Close
info@southsidestories.se

Tio gånger pengarna

Tio gånger pengarna

SOUTHSIDE LUTTGEN TORNVALL TIO GANGER PENGARNA plano

Två tunga kapitalförvaltningsproffs avslöjar sin dokumenterade metod. Det här är boken för läsaren som verkligen vill förstå hur man kan bli rik på aktier.

Tio gånger pengarna bygger på en modell som utvecklats av två rutinerade kapitalförvaltare som nått resultat ingen vågat drömma om. Med över 15 års erfarenhet av professionell kapitalförvaltning i ryggen visar författarna hur du med långsiktiga aktieinvesteringar kan bli rik på aktier.

Boken har ett upplägg i fyra delar. Läsaren lär sig om vilka företag som lämpar sig särskilt väl för långsiktiga aktieinvesteringar och varför, att analysera siffror och förutsättningar för fortsatt värdeskapande, de effektiva verktygen och metoderna för att värdera företag och deras aktier samt hur man bygger, följer upp och sköter sin aktieportfölj på ett effektivt sätt. Här är en viktig aspekt även de beteendemönster som hindrar placerare från att skapa långsiktigt bra avkastning. Avslutningsvis presenteras metoder och verktyg för utvärdering och uppföljning av långsiktiga aktieinvesteringar.

Marcus Lüttgen (författare) har tillsammans med Leif Törnvall förvaltat aktier i mer än 15 år och under denna tid nått oerhört goda resultat. Idag är de verksamma i den egna verksamheten Xenet Invest.

Författare: Marcus Lüttgen
ISBN Inbunden: 9789189828230
Omslag: Niklas Lindblad, Mystical Garden Design
Utgivningsdatum: 5 april 2024

E-post: info@southsidestories.se
Adress: Södermannagatan 9
116 23 Stockholm