Close
info@southsidestories.se

Skamfläck

Skamfläck

Skamfläck framsida höguppl.

Sandra är tjejen som har växt upp på en av Sveriges finaste gator just bredvid Strandvägen i Stockholm. Perfekt yta. Ingen kunde ana att hon lät äldre män våldta henne medan hon låtsades sova över hos sin kompis.

När Nadja var femton år spreds bilder på henne i skolan. Kroppen tappade betydelse. Hon kunde lika gärna använda den till det enda hon var riktigt bra på: sex.

Jocke är sjuttonåringen som låter sig utnyttjas av våldsamma sexköpare. För pengarna försörjer han sig själv och sin pappa.

Sandra, Nadja och Jocke är en bild av ett nytt Sverige, något vi gärna vill blunda för. Alla var barn när de började sälja och ha sex i ett försök att låta ångesten i själen pysa ut. Tyvärr finns Sandra, Nadja och Jocke på riktigt. Berättelser som deras finns överallt runt omkring oss. I alla svenska städer och byar. I alla samhällsklasser. Med hjälp av ord, våld och hot står våra barn ut med allt sexköparna gör med dem samtidigt som de kämpar för att bevara sin största hemlighet.

Skamfläck är en skakande historia, skickligt sammanflätad av Caroline Engvall, författaren bakom försäljningssuccén 14 år till salu. Förutom den mycket starka historien presenteras även ett fråga-svar-block för föräldrar, kompisar och andra engagerade, eftersom Caroline sedan debuten har blivit den ledande experten i ämnet.

Författare: Caroline Engvall
ISBN inbunden: 9789185535781
ISBN e-bok: 9789185535941
Omslag: Magnus Petersson
Utgivningsdatum: inbunden 20 juli 2011

E-post: info@southsidestories.se
Adress: Södermannagatan 9
116 23 Stockholm