Close
info@southsidestories.se

Några varv runt jorden, bara

Några varv runt jorden, bara

Några varv framsida

Löpning är en folkrörelse under ständig utveckling. Åttiotalets joggingvåg har förgrenats till en myriad olika löpningssituationer – från korta gruppjogger med arbetskollegorna till internationella ultramaratontävlingar på alla underlag. Men vari ligger egentligen tjusningen i all denna löpning?

I antologin Några varv runt jorden, bara kommer ett femtiotal löpare med olika favoritstilar till tals om stunderna när just de känner den största löparglädjen.

Boken är resultatet av ett samarbete inom löparklubben Lonesome Runners som på några år samlat mer än 15 000 ytterligt aktiva medlemmar på Facebook som utbyter tips, startar löparkampanjer och stödjer varandra. Bland författarna återfinns såväl debutanter som rutinerade författare och löpare.

Några varv runt jorden, bara är en medryckande inspirationsbok, en stilfull studie av olika former av löparsituationer och all den glädje som de medför; en given presentbok till löparen som vill läsa peppande, filosofiska och inspirerande texter om sin favorithobby – oavsett om hen är nybörjare eller långlöpare sedan decennier.

Författare: Lonesome Runners
ISBN inbunden: 9789188153432
ISBN e-bok: 9789188153449
Omslag: Jyrki Jannerman
Utgivningsdatum: inbunden 31 oktober 2016

E-post: info@southsidestories.se
Adress: Södermannagatan 9
116 23 Stockholm