Stäng
info@southsidestories.se

Hem ljugna hem

Hem ljugna hem

New York-borna Sam och Merry flyttar med sin lilla son Conor till en idyllisk stuga i skogarna utanför Sigtuna, som Sam har ärvt. Där planerar de att starta ett nytt hälsosamt liv. Sam kan lämna sin akademiska karriär bakom sig och ägna sig åt filmskapande. Merry tillbringar dagarna som den perfekta hemmafrun tillsammans med sonen: hon syltar, saftar, bakar och lagar ekologisk barnmat.

Men någonting i idyllen skorrar falskt. Merrys bästa väninna Frank är den första som lägger märke till det när hon kommer på besök. För varje dag blir sprickorna i fasaden mer och mer tydliga. Vad gör Sam egentligen när han är inne i stan och letar efter samarbetspartners? Och hur kommer det sig att sonen Conor hellre tyr sig till Frank än till sin mamma?

Sakta men säkert upplöses illusionen framför läsarens ögon i denna mörka, psykologiska spänningsroman. Den bild av huvudpersonerna, deras drivkrafter, hopp och ömsesidiga svek som tecknas av debutanten Michelle Sacks är mästerligt detaljerad och trovärdig.

Författare: Michelle Sacks
ISBN: 978-91-88725-17-2
ISBN pocket: 978-91-88725-34-9
Originaltitel: You were made for this
Översättare: Cecilia Falk
Omslag: Niklas Lindblad, Mystical Garden Design
Band: Inbunden, pocket
Utkommer inbunden 2 juli 2018, pocket 15 februari 2019

E-post: info@southsidestories.se
Adress: Gotlandsgatan 71
116 38 Stockholm