Close
info@southsidestories.se

Fotografen – en berättelse om mörka rum

Fotografen – en berättelse om mörka rum

SOUTHSIDE WALLANDER FOTOGRAFEN AUDIO

K är en pojke på åtta år. Lite överviktig, ganska mobbad, väldigt ensam. Han finner tröst och någon form av identitet med den två är äldre grannpojken, Isak. Men relationen har ett pris, som K egentligen inte vill betala. Med små steg utvecklar han ett beroende – av spänning, sex och förbjudna lustar.

K är en man som förstör det mesta för sig själv. Relationer går åt helvete. Hans vredesutbrott och impulsiva beslut leder till minskade arbetstillfällen. Han lever för dagen, utan att egentligen bry sig om vad som väntar runt hörnet. När K mår som sämst, eller när stressen och kraven blir övermäktiga, söker han sig till den där stranden. Eller nerför spiraltrappan i videobutiken. Och när inte det räcker drar han ner persiennerna och äntrar mörka rum, där han snart går helt vilse.

K är en intagen som har nått botten. Lägst i hierarkin. Fylld av ilska, sorg och skam. Innanför de höga murarna påbörjar han en inre resa, och vänder på stenar som aldrig kommer att ligga stilla igen.

Fotografen – en berättelse om mörka rum är en obehaglig, sann historia om hur en vanlig pojke blir ett offer och växer upp till att själv bli en förövare.

Författare: Jonas Wallander
ISBN: 9789189828087
Omslag: Niklas Lindblad, Mystical Garden Design
Inläsare: Jonatan Stenson
Utgivningsdatum: 28 augusti 2023

E-post: info@southsidestories.se
Adress: Södermannagatan 9
116 23 Stockholm