Close
info@southsidestories.se

Edda Hotshot

Edda Hotshot

SOUTHSIDE WESTBERG EDDA HOTSHOT plano

Edda Headshot och lagmedlemmarna i Fragrz firar sina tävlingsframgångar och uppmärksamheten det medför, men allt är inte frid och fröjd. Edda, som alltid stoltserat med sånär som perfekt syn, tycker att världen börjar bli lite suddigare. Relationen till Grey Guns lagkapten Kaj fördjupas och Edda får motvilligt erkänna att det börjar verka kärlek, något som både skrämmer och tilltalar.

Isak får ett erbjudande från oväntat håll. Strax därefter tar livet flera vändningar som både innebär möjligheter och ställer honom inför helt nya utmaningar.

Andros pappa fortsätter i sina gamla mönster och när hushållskassan sinar börjar Andro leta alternativa vägar för att få livet att gå runt. Samtidigt kämpar han i högstadiet och försöker upprätthålla en fasad inför alla som faktiskt bryr sig, rädd att visa sig svag. Vad händer om Edda eller någon av de vuxna i skolan får reda på hur nära randen av kaos han faktiskt befinner sig?

Edda Hotshot är andra boken om Edda Headshot, en serie i högt tempo som blandar humor och värme med spänning och svärta.

Författare: Peter Westberg
ISBN Inbunden: 978-91-898281-5-5
Omslag: Niklas Lindblad, Mystical Garden Design
Utgivningsdatum: 12 mars 2024

E-post: info@southsidestories.se
Adress: Södermannagatan 9
116 23 Stockholm