Close
info@southsidestories.se

Edda Headshot

Edda Headshot

SOUTHSIDE WESTBERG EDDA HEADSHOT plano

Man blir aldrig för gammal för att pröva på nya saker.

Edda är vilsen och tycker att livet känns rätt trist sedan maken Hans gick bort. Hennes barnbarn Isak är lagkapten för e-sportlaget Fragrz, som är ett av landets främsta i det populära spelet Counterforce. Under en familjemiddag erkänner Edda att hon behöver något för att fylla tomrummet efter Hans, och Isak får en idé: Varför testar hon inte att spela e-sport?

Till en början skrattas förslaget bort, men ett frö växer inom Edda, som trots allt lovat sig själv att vara öppen för det mesta. Så länge det inte är olagligt, farligt eller olagligt dyrt. Till allas förvåning visar sig Edda vara en naturbegåvning i spelet. Edda_Headshot är född.

En stor chans till framgång för Isak och Fragrz dyker upp när Internationella olympiska kommittén annonserar överraskande nyheter: Nästa OS kommer att innefatta e-sport, med Counterforce som en av grenarna. Vilka som får representera Sverige ska avgöras i en tävling mellan landets bäst rankade lag …

Edda Headshot är en humoristisk bladvändare i högt tempo som handlar om att gå sin egen väg och trotsa fördomar. Det är första delen i serien om Edda Headshot.

Författare: Peter Westberg
ISBN inbunden: 9789189318816
Omslag: Niklas Lindblad, Mystical Garden Design
Utgivningsdatum: 31 maj 2023
E-post: info@southsidestories.se
Adress: Södermannagatan 9
116 23 Stockholm