Close
info@southsidestories.se

Den tjuvaktiga författarinnan

Den tjuvaktiga författarinnan

SOUTHSIDE THULIN DEN TJUVAKTIGA FORFATTARINNAN

Kriminalkommissarie Edvard Nordenmark stirrar på mobilen. En fot har hittats i havet. Det är inte den första. I tolv års tid har olika kroppsdelar flutit iland utanför Norrköping. Att likdelar hittas i havet är inte ovanligt. Men här, i den vackraste av alla skärgårdar, Sankt Anna, kontinuerliga fynd i tolv års tid. Omöjligt.

Samtidigt är Amina Almroth, 43, succéförfattare, medias gullegris med den besynnerliga egenheten att stjäla allt i sin väg, på väg till ön Morbrorsklabben för att föreläsa för andra kvinnor om skrivandets ädla konst. Framför sig ser hon några dagar med spabehandlingar, avkoppling och nätverkande. I stället blir hon indragen i en polisutredning, efter att en kvinna försvunnit spårlöst och en annan hittats död. En galning härjar på ön och något döljer sig i mörkret i de gamla övergivna militärtunnlarna.

Erik Thulin har bland annat skrivit succéserien Jordbunden. Den tjuvaktiga författarinnan blir hans fjortonde bok, en polisthriller där tempot är högt och överraskningarna som vanligt många.

Författare: Erik Thulin
ISBN ljudbok: 9789189318632
Uppläsare: Fredde Granberg
Omslag: Niklas Lindblad, Mystical Garden Design
Utgivningsdatum: 8 november 2022

E-post: info@southsidestories.se
Adress: Södermannagatan 9
116 23 Stockholm