Close
info@southsidestories.se

Brukshundsmorden

Brukshundsmorden

SOUTHSIDE THULIN BRUKSHUNDSMORDEN DIGI

Kriminalkommissarie Edvard Nordenmark, fast i ett tidigt sjuttiotalsmode och för tillfället ovän med sitt icke fungerande duschmunstycke, står vid en dumpad lastbil på en skogsväg utanför Norrköping. Fordonet har använts för att smuggla hundar. Ett rutinuppdrag som snart övergår till en mordutredning. I en av de små burarna ligger ett avslitet, avskuret eller avbitet människoöra. Spåren leder honom vidare till kennelägaren Rebecka Voland …

Samtidigt närvarar den tjuvaktiga författarinnan Amina Almroth, Edvards flickvän och god vän med sitt duschmunstycke, vid begravningen av miljardären Philip Voland i sin hemstad i Bergslagen. Men när polisen börjar misstänka att hans död inte hade en naturlig orsak inser både Amina och Edvard att släkten Volands inblandning i båda händelserna måste vara mer än ett sammanträffande.

Erik Thulin har skrivit ett femtontal böcker, bland annat succéserien JordbundenBrukshundsmorden är en tempofylld polisthriller och den fristående uppföljaren till Den tjuvaktiga författarinnan.

Författare: Erik Thulin
ISBN ljudbok: 9789189318649
Uppläsare: Fredde Granberg
Omslag: Niklas Lindblad, Mystical Garden Design
Utgivningsdatum: 28 november 2022

E-post: info@southsidestories.se
Adress: Södermannagatan 9
116 23 Stockholm