Close
info@southsidestories.se

14 år till salu

14 år till salu

SOUTHSIDE ENGVALL 14 AR TILL SALU audio

En sann historia. Tessan lever ett välanpassat liv i en mellanstor stad i Sverige, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna i stallet. Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir Tessan våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem, men berättar aldrig för någon om vad som hänt. Hon tar själv på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre. När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras snabbt in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp, gång på gång, straffar hon sig själv i ett försök att ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Hon flyttar för att komma ifrån männen som kräver att få utnyttja henne. Men de hittar henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?

14 år till salu är en viktig och angelägen bok. Det som hände Tessan kan hända vem som helst. I hennes värld fanns inga missförhållanden innan allt gick snett.

Sagt om 14 år till salu:

Ämnet är minst sagt viktigt och jag är glad att Caroline lyft fram Tessans erfarenheter. Beatrice Ask, justitieminister.

Den här boken borde vara obligatorisk läsning i svenska högstadieskolor och gymnasium. Johanna Ögren, bokhora.se

Drabbande, gripande och skakande. Maria Küchen, Amelia.

Författare: Caroline Engvall
ISBN ljudboken: 9789189318229
Omslag: Niklas Lindblad
Utgivningsdatum: 5 juli 2021
Här hittar du boken på Storytel: 14 år till salu

E-post: info@southsidestories.se
Adress: Södermannagatan 9
116 23 Stockholm