Close
info@southsidestories.se

Höstkatalogen 2024

Höstkatalogen 2024

Nu kan vi presentera Southside Stories höstkatalog 2024.

Hostkatalogen 2024 jpg2

Ord betalar ingen skuld av Håkan Andersson och Peter Jacobson

Utredaren Jennifer Mokvist återvänder till arbetet efter ett par traumatiska år som infiltratör bakom sig. Hon dras in i en komplicerad utredning när Daniel Axelsson, chef på Migrationsverket och tidigare polis, hittas kallblodigt mördad i ett utsatt område i Uppsala. Polisens resurser är sedan länge hårt ansatta av de många skjutningarna i sta­den och Jennifer behöver samarbeta med utredaren Klasse som aldrig varit involverad i en mordutredning någonsin. Samtidigt dras fastighetsmäklaren Stefan in i en mystisk härva av trakasserier i Stockholm.

Hostkatalogen 2024 jpg3

I skuggan av obelisken av Johanna Aaw och Mia Lundström Charlot

När en ung svenska hittas mördad vid obelisken på Place de la Concorde i Paris, blir kriminalkommissarie Eva Strid från Göteborg kontaktad av Pariskommissarien Fabien Devaux för att hjälpa till med fallet. Det visar sig att mordoffret har kopplingar till Evas förflutna, vilket ställer Eva inför flera moraliska dilemman, men då är hon redan alldeles för involverad för att backa. Utredningen blir en vändpunkt för den livströtta Eva och en prövning för den neurotiske Fabien. Tillsammans avslöjar de hemligheter och lögner som påverkar många fler liv än de anat.

Hostkatalogen 2024 for IG

I vinet ingen sanning av Andreas Grube

Vinjournalisten Ramona Charles är någonting rejält på spåren. De rykten som nått henne under otaliga vinprovningar de senaste åren börjar få ett mönster: Någonting är rejält ruttet i branschen och någon tjänar grova pengar på detta. Men den skyldige har gått under jorden. Åtminstone tills han dyker upp i hennes lägenhet – naken. Och väldigt död. Plötsligt är Ramona lovligt byte – för den konkurrerande kvällstidningen… och inte minst för mördaren.

Hostkatalogen 2024 jpg5

Mördarnas mördare 2: Våldsvåg av Hans-Olov Öberg och Hans Carstensen

Det okontrollerade gängvåldet fortsätter att skapa osäkerhet i Sverige och Saltsjöbadsinstitutet pressas att höja kraven på Jack Ahlén och Marta Harin. Men för att komma nära det välförgrenade Södertäljenätverket krävs mer raffinerade metoder än tidigare. Hur ska de ta sig in i organisationens innersta utan att lämna spår? Hjälpen kommer från ett minst sagt oväntat håll. Samtidigt har jägarna förvandlats till villebråd när fiender ur Jack och Martas förflutna planerar hämnd för tidigare oförrätter. När våldsvågen till slut drabbar Jack i form av en personlig tragedi utan motstycke, finns inte längre några skäl att hålla tillbaka.

Hostkatalogen 2024 jpg6

Hökens avkomma av Hans Carstensen

Den tredje delen i serien. Allt ställs på sin spets när Daffy inte bara måste fly undan en ansiktslös fiende utan också hela den samlade svenska polisen och militären.

Mördarnas mördare av Hans Carstensen och Hans-Olov Öberg

Den första delen. Det hemliga sällskapet Saltjöbadsinstitutet anlitar två toppmördare för att bekämpa gängkriminaliteten efter en dramatisk skjutning, men snart blir uppdraget mer komplicerat än väntat.

Hökens hämnd av Hans Carstensen

Den fjärde delen i serien. Kidnappningen av treåriga Miriam sätter Daffy och hennes dotter, den oerfarna agenten Hedvig, på en farlig kollisionskurs med Hökens hämndlystna arvtagare.