Close
info@southsidestories.se

Ljudboksförfattare sökes!

Ljudboksförfattare sökes!

My Post 11

Som du säkert sett satsar vi på Southside Stories extra mycket på ljudböcker just nu. I slutet av hösten var det premiär för vår direkt-till-ljud-satsning när den rutinerade deckarräven Ingrid Elfberg släppte del ett i sin nya jämtlandsserie hos oss. Kort därpå kom debutanten Anna Wester ut med sin spänningsfeelgood Qampus Queen, och på den vägen vill vi fortsätta. Vad sägs, ska vi inte fortsätta att växa tillsammans med just DIG? Vi tror det, och därför skriver vi nu detta öppna brev till dig. 

Vi söker fler ljudboksförfattare! Känner du igen dig? 

1. Du skriver spänningsberättelser. Vi älskar alla former av spänning – från mörkaste noir till feelgoodbetonade verk

2. Du gillar precis som vi att vara litet lagom nyskapande med dina berättelser och ta dem bortom de allra vanligaste spåren med till exempel poliser och storstäder – varför inte en slöjdlärare, en fönsterputsare, en lokförare, en städare eller en dansbandssångerska i någon småstad som huvudperson? Överraska oss! 

3. Du gillar att jobba med förlag som drivs av det småskaliga, personliga och ärliga i manusutvecklingen – vi är inget bollplank som passivt reflekterar ingångsvinkeln, vi är sparringen som ger ditt manus en ömsint snyting på snoken om det slarvar med den dramaturgiska garden 

4. Du vill helst skapa en serie som sträcker sig många delar in i framtiden och redan när vi börjar jobba med den första delen har du idéer om kommande delar som surrar i huvudet. 

5. Du är medveten om att det krävs kvalitet för att lyckas och precis som vi, springer du gärna den där extra milen. 

Kanske, troligen, har du flera bokprojekt bakom dig,  men inser just som du läser detta att du bara MÅSTE få pitcha den där IDÈN på oss för att se om den tar skruv. Eller har du rentav ett färdigt manus i kökssoffan? 

Vår ljudsatsning växer just nu så det knakar och det är redan nu en väsentlig del av allt vi gör. Så du kan räkna med att vi tar det här på djupaste allvar. 

Skicka dina impulser till manus@southsidestories.se och ha gärna ämnesrad “LJUDHJÄLTAR” 

Varmt välkommen!