Stäng
info@southsidestories.se

Köttbullsboken

Köttbullsboken

Den svenska köttbullen har nått världsrykte. Men hur gör man den egentligen allra bäst? Och då menar vi verkligen allra bäst. Hur tillagas den perfekta pressgurkan, det godaste potatismoset, såsen, lingonen och själva köttbullen? Claes Grahn-Möller – erfaren kock med internationella och svenska toppkrogar i bagaget – ger tillsammans med köttbullsentusiasterna Ralph Lindgren och Hans-Olov Öberg läsaren en ordentlig lektion i allt som har med köttbullstillverkning att göra. Men boken slutar inte där. I Köttbullsboken får alla intresserade lära sig mer om köttbullens historia, dess internationella utbredning, och det ges mängder av lättlagade och nya, exotiska köttbullsvarianter och en äkta världssensation: den stekta, inlagda köttbullen.

Författare: Claes Grahn-Möller, Hans-Olov Öberg och Ralph Lindgren
ISBN: 978-91-87049-64-4
Omslag: Niklas Lindblad, Mystical Garden Design
Band: Inbunden
Utkommer 4 augusti 2014

E-post: info@southsidestories.se
Adress: Gotlandsgatan 71
116 38 Stockholm