Stäng
info@southsidestories.se

Den rätta tiden för en kula i hjärtat

Den rätta tiden för en kula i hjärtat

Det viktigaste är inte vem som har fingret på avtryckaren, utan vem som kontrollerar den som har fingret på avtryckaren. Och det är Intrigskaparna, de snillrika personerna som planlägger lönnmord i skuggorna av mäktiga personers beskydd.

Uppfostrad av Old Raccoon, chefen för Mördarnas bibliotek, har den föräldralösa Reseng alltid omgivits av mordplaner och hundratusentals böcker som ingen längre läser. I Seouls korrupta undre värld gavs han aldrig något val till en karriär i lönnmordens tecken … tills han bryter mot reglerna. Den unga, filosofiska mördaren möter då tre unga kvinnor – ett butiksbiträde, hennes rullstolsbundna syster och en vindögd stickningsbesatt tjej – som har en egen, avancerad mordintrig under utrullning.

Kommer kvinnorna att hjälpa honom? Eller är Reseng nästa namn på lönnmördarnas lista, och vem kommer i så fall se efter hans katter Läslampa och Bokstöd? Är det verkligen klokt att låta raka sig hos en barberare som i hemlighet är marknadens skickligaste knivmördare?

Författare: Un-su Kim
ISBN: 978-91-88725-24-0
Originaltitel: 설계자들 (The Plotters)
Översättare: Lars Vargö
Omslag: Niklas Lindblad, Mystical Garden Design
Band: Inbunden
Utkommer 9 oktober 2018

E-post: info@southsidestories.se
Adress: Gotlandsgatan 71
116 38 Stockholm