Stäng
info@southsidestories.se

Jobba med oss på Southside Stories och Lavender Lit!

Jobba med oss på Southside Stories och Lavender Lit!

Southside Stories och Lavender Lit söker en vass förlagsassistent med fokus på redaktion och PR till vårt kontor på Södermalm i Stockholm.

Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann och har förmåga att snabbt lära dig nya saker. Du har utmärkt språkkänsla och brinner för att jobba med olika sorters texter. Vi ser gärna att du har avslutade eller pågående studier inom exempelvis förlagskunskap, litteraturvetenskap eller svenska. Kunskaper inom Photoshop och InDesign är meriterande men inget krav.

Vi kan erbjuda en rolig arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och stora utvecklingsmöjligheter. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och entusiastisk, och rycker gärna in där det behövs. Vi har en förlagshund på kontoret och hoppas därför att du varken är allergisk eller rädd för hundar.

Anställningen är på timbasis med 50 % som lägsta omfattning, men för rätt person kan omfattningen öka. Sex månaders provanställning tillämpas. Tillträde omgående.

Vi intervjuar löpande, så hör av dig till sofia@southsidestories.se snarast möjligt och berätta varför just du skulle passa så bra på Southside Stories och Lavender Lit. Sista ansökningsdag är 29 april. Vi ser fram emot din ansökan!

Southside Stories är ett oberoende förlag som startades 2001 för att göra världen lite bättre och ha roligt under tiden. Idag har vi tre tydliga utgivningsområden: skönlitteratur (deckare och romaner), popkultur (främst musikbiografier) och samhällsdebatt.

Lavender Lit startades 2014 för att ge ut skönlitterära pärlor som bosätter sig i hjärtat. Vår utgivning består av romaner för unga och vuxna.