Stäng
info@southsidestories.se

Kärlek, kunskap och nörderi i nya Klockboken

Kärlek, kunskap och nörderi i nya Klockboken

Intresset för armbandsur är större än någonsin, och till hösten 2018 presenterar Southside Stories stolt boken som alla klockbärare saknat: Klockboken av Carl Hallvarsson – en kärleksförklaring till en älskad accessoar och en oumbärlig inblick i klockvärlden nu och då.

Att en klocka är så mycket mer än bara ett sätt att hålla reda på tiden kan nog de flesta hålla med om, och ingen mobildisplay har hittills kunnat ersätta armbandsurets potential att förkroppsliga sin bärares personliga historia och smak. Samtidigt upptäcker allt fler charmen och värdet i begagnade klockor och för den som fått upp ögonen för vintageklockor finns mycket att lära om såväl märkenas ursprung som samlarvärde och skötselråd. I Klockboken delar Carl Hallvarsson, butikschef och klockansvarig på vintagebutikerna Brandstationen och Herr Judith i Stockholm, med sig av kunskap och råd som vänder sig till klockintresserade på alla delar av skalan från nybörjare till nörd.

Så här berättar Carl själv om sin kommande bok: Klockboken är boken jag själv hade velat ha när jag började med klockor. Klockan på din handled är mer än bara ett urverk, det finns så mycket historia och själ i en vintageklocka och den kan dessutom vara en riktigt bra investering. Men framförallt är det fantastiskt roligt att hålla på med – det vill jag förmedla i boken!

Klockboken utkommer på Southside Stories i oktober 2018.

Presskontakt: Cecilia Ahrfeldt, cecilia@southsidestories.se