Stäng
info@southsidestories.se

Missa inte Mafioso – den spännande uppföljaren till succéromanen Yxmannen!

Missa inte Mafioso – den spännande uppföljaren till succéromanen Yxmannen!

Det här är sommaren då alla du känner gottar ner sig i Ray Celestins hyllade debutroman Yxmannen, en bestialisk mordgåta som utspelar sig i mustig New Orleans-miljö. Berättelsen bygger på de verkliga händelser som skakade New Orleans mellan 1918 och 1919, då en seriemördare härjade i staden. Perfekt semesterläsning, med andra ord.

Har du inte läst den än är det definitivt läge att få tag i ett pocketexemplar och lägga beslag på hängmattan, för i september släpper vi den fristående fortsättningen Mafioso. Även den är en historiskt förankrad thriller som utspelar sig under förbudstiden i Chicago, bland jazzbarer, eleganta arvtagerskor och maffiabossar. Vi lovar, du kommer inte bli besviken.